internetová televízia DONA TV | Slovensko na dlani - internetová televízia zameraná na prezentáciu Slovenskej republiky prostredníctvom filmovej produkcie vo viacerých jazykových verziách.

Dona TV je internetová televízia zameraná na prezentáciu Slovenskej republiky prostredníctvom filmovej produkcie vo viacerých jazykových verziách.

Dona TV je internetová televízia zameraná na prezentáciu Slovenskej republiky prostredníctvom filmovej produkcie vo viacerých jazykových verziách ( Slovenská republika, Vysoké Tatry, Nízke Tatry, Roháče, Kremnické vrchy, Bratislava, Banská Bystrica, Detva, Horehronie, Košice, Donovaly, Psie záprahy, Krnačky, bryndzové halušky, kapustnica, Prezentácia Slovenska, Slovakia).

,

Na Dona TV nájdete dokumentárne filmy o Slovensku, zachytávajúce dianie okolo nás.

Dona TV je prvá nezávislá internetová televízia na Slovensku. Bude Vám prinášať stále nové filmy o Slovensku.

            DONA TV | O projekte

O projekte

o_slovensku_1Stránka www.donatv.sk je prvou internetovou televíziou zameranou na prezentáciu Slovenskej republiky prostredníctvom videofilmov. Postupne budú na tejto doméne pribúdať diela, ktoré priblížia históriu a súčasnú podobu slovenských miest a obcí, rozvoj regiónov, centrá cestovného ruchu, kultúrne a technické pamiatky, významné podujatia, pozoruhodné prírodné krásy a zaujímavosti. Svoje miesto tu majú aj filmy, ktoré odzrkadľujú vedecký a výrobný potenciál krajiny. Výber spracovaných tém zohľadní špecifiká jednotlivých regiónov. Filmy sú uvádzané v rôznych jazykových verziách. Diváci si konkrétny titul môžu pozrieť nielen v slovenskej verzii, ale aj v anglickej, nemeckej, ruskej a v ďalších jazykových mutáciách. Slovenská republika, ako člen Európskej únie, sa aj touto formou bližšie predstaví jednak obyvateľom krajín únie, ale aj ostatným užívateľom internetu.

Spustenie internetovej televízie www.donatv.sk je naplánované na niekoľko etáp. Na začiatku je to tzv. "video na želanie", to znamená, že divák si z ponúknutého zoznamu vyberie film v požadovanej jazykovej verzii.

Uvedený projekt je živým organizmom, ktorý sa stále rozrastá o nové filmy. Autorom a dramaturgom projektu je Ing. Ján Genserek, vizuálnu podobu stránky realizuje programátor a grafik Ján Magna.  

 

  Slovenská republika

   KATEGÓRIE FILMOV
Liptov
        Dávame do pozornosti:
dolny pas slovensko
        Naši partneri:
  logo slovak centre cb logo szsz cb logo statna opera cb    
          DONA TV | O projekte
joker123